web analytics

Ben je in het bezit van een rijbewijs maar heb je even niet achter het stuur gezeten? Dan heeft Rijschool Rijbewijs Tilburg ook lessen om je kennis weer op peil te brengen.
Na een paar lessen heb je de nodige kennis weer in huis om veilig door het verkeer te kunnen rijden.

Rijangsten


Opfriscursus

U heeft wel al een rijbewijs jaren terug behaald, maar niet actief deel genomen aan het verkeer en u hebt nu last van rijangst? Denk dan eens aan een opfriscursus bij Rijschool Rijbewijs, De rijschool in Tilburg voor uw opfriscursus.

Ben je in het bezit van een rijbewijs maar heb je even niet achter het stuur gezeten? Dan heeft Rijschool Rijbewijs ook lessen om je kennis weer op peil te brengen. Na een paar lessen heb je nodige kennis weer in huis om veilig door het verkeer te kunnen rijden.

Of misschien heb je nu je rijbewijs al maar durf je nog steeds niet goed in te halen op de snelweg, Of lukt inparkeren niet goed? Ook dan is het mogelijk om speciaal hiervoor een opfris cursus te doen. Hoeveel lessen dit zijn hangt af van de omstandigheden en persoon.

Rijangst

Angst om te rijden of tijdens het rijden kan vele oorzaken hebben. Bij Rijschool Rijbewijs gaan we kijken waar de angst vandaan komt en dan stap voor stap steeds verder gaan. Tijdens het rijden word er dieper gespit naar de oorzaak. De lessen worden zo gegeven dat de leerling naar de situatie toe zal gaan en niet andersom.

Twijfel je nog steeds? Bel dat eerst even dan bespreken we jouw situatie eerst even door. Losse lessen afnemen om weer ervaring en vertrouwen op te doen is uiteraard altijd mogelijk. Bekijk hiervoor onze rijles tarieven.

Direct van je rijangst af? Of een opfriscursus aanvragen, neem dan contact op met Rijschool Rijbewijs via ons contact formulier.